Skip to content

Praktijk Neede

Ik verblijf de helft van mijn tijd op de coöperatieve camping Hof van Moeder Aarde in Neede (in de Achterhoek). Een gemeenschap die bewustzijn, duurzaamheid en diversiteit nastreeft en waar ik me heel erg welkom en thuis voel.

In de workshopruimte van Hof van Moeder Aarde vindt een deel mijn groepsactiviteiten plaats en in mijn houten chalet geef ik individuele sessies.

Adres:

Bliksteeg 1
7161 GG Neede
Tel.: 06 190 79 980
E-mail: johan@meijen.nl

Hof van Moeder Aarde
Chalet op het Kastanjeveld
Praktijk Neede

Bereikbaarheid

Op maandag t/m vrijdag ben ik van 9:00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak of een kort advies. Mogelijk ben ik met een behandeling bezig, dan kun je de voicemail inspreken. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug. Ook ben ik via e-mail bereikbaar.

Route

Hof van Moeder Aarde(zie Google map link) ligt in het stiltegebied tussen Neede en Noordijk. Dit heeft als groot voordeel dat het zeer landelijk en rustig is op het terrein. Het nadeel is dat Hof van Moeder Aarde relatief ver van de snelwegen A1 en A18 en ook relatief ver van treinstations (Lochem, Ruurlo) ligt.

Gebruik je favoriete routeplanner voor die route informatie welke past bij jouw vervoerswijze om naar Hof van Moeder Aarde te komen.

Parkeer je auto op één van de twee parkeerplaatsen en loop naar mijn houten chalet op het Kastanjeveld.

Plattegrond met chalet