Skip to content

Rebalancing

Rebalancing
Aanraken brengt je van denken naar voelen. Voelen brengt je dichter bij zijn.

Bij Rebalancing wordt gewerkt met verschillende manieren van aanraken, met aandacht contact te maken.

Met jezelf, met de ander zonder het contact met jezelf te verliezen.

Rebalancing is een unieke en diepgaande vorm van werken met het lichaam, waarbij aanraking centraal staat. Als kind worden we geboren met levendigheid, spontaniteit, onbevangenheid en natuurlijke bewegingen. In de loop van je leven doe je mooie en pijnlijke ervaringen op. Soms zijn ervaringen te moeilijk om te verwerken en emoties zoals pijn, verdriet, angst, eenzaamheid of boosheid lastig toe te laten. Je gaat jezelf in houden of juist hard werken om te overleven. Wat in het begin een goede oplossing was, gaat op termijn tegen je werken.

Als Rebalancer ondersteun ik je om in een veilige sfeer te onderzoeken wat jou meer ontspanning, energie, levenslust, vrijheid, verbinding en ruimte kan brengen. Daarbij volgen we de signalen van je lichaam en verbinden we dit met je gevoel en verstand.

Om dat te kunnen bereiken gebruik ik een mix van diverse massagetechnieken, ademhalingsoefeningen, meditaties gecombineerd met begeleid zelfonderzoek.

Om zonder oordeel te kijken, met compassie jezelf onder ogen te komen en zo je pijn en angsten te durven voelen, waardoor je deze kunt loslaten. Je zult meer helderheid en inzicht krijgen en rust ervaren.

Wat mij in Rebalancing aanspreekt is dat het een prachtige en krachtige manier biedt om te helpen bij het toelaten en accepteren van wat er in jou en je leven omgaat.

Ik heb de Rebalancing opleiding gevolg aan de Rebalancing school en gebruik Rebalancing in mijn individuele sessies en groepsactiviteiten. Mijn sessies vul ik verder aan met Trager en Somatic Experiencing.

Rebalancing