Skip to content

Pad van de Wildeman

Een diepgaande initiatie in de wereld van de ziel voor mannen vanaf 21 jaar

Het woud ingaan, de poel leeg scheppen en terugkeren met de wildeman

Het archetype van ‘De Wildeman’ roept je om op avontuur te gaan. Niet naar exotische oorden in de buitenwereld, maar naar onbekende gebieden in je binnenwereld. Hierbij staat het archetype van ‘De Wildeman’ symbool voor die delen van ons zelf die we onbewust onderdrukt hebben en/of talenten die we nog niet nodig hebben gehad.

In deze 4-daagse training gebruiken we de 16 etappes uit het verhaal van De Wildeman als wegwijzer om jou stap voor stap op je avontuurlijke reis naar binnen te begeleiden. Om relatief eenvoudig en veilig in de wereld van het onbewuste af te kunnen dalen, werken we in een sjamanistische sacred space en met oefeningen uit diverse vormen van lichaamsgerichte therapie, vrije dansexpressie, adem- en stemwerk en familie- en systeemopstellingen.

Heb jij de moed om de wildeman in jezelf vrij te laten?

Pad van de Wildeman staandjpg

Begeleiding

Het Pad van de Wildeman wordt begeleid door

Arjan Verschuur

Arjan heeft ruim 25 jaar ervaring als trainer, procesbegeleider en projectmanager, heb het Wildeman Festival, Coöperatie Wildeman en MannenHart geïnitieerd en ben momenteel o.a. werkzaam als Soul Voice® Practitioner, als begeleider en trainer in het begeleiden van familieopstellingen en als schrijver en ontwikkelaar van Het Pad van de Wildeman.

Hij woont en werkt in de kleinschalige duurzame geest-leef-werk-gemeenschap Hof van Moeder Aarde en vindt het erg leuk om Nederlandstalige luisterliedjes te schrijven, spelen en zingen.

Johan Meijen - 300x300

Johan is een erkende therapeut op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn. Hij woont en houdt praktijk in de prachtige bossen van Lage Vuursche en de geest-leef-werk gemeenschap Hof van Moeder Aarde in Neede. 
Daar brengt hij mensen tot ontspanning en bewustzijn. Hij is gecertificeerd Rebalancer met nascholingen op het gebied van  Somatic Experiencing/trauma healing en de Trager Approach.

Integriteit, respect, zelfontwikkeling en verbinding zijn zijn kernwaarden. Door middel van lichaamswerk en bewustzijn creëer hij een veilige omgeving voor zijn cliënten en deelnemers aan trainingen. Daarin voelen zij zich vertrouwd om oude patronen te herkennen en te doorbreken.

Praktisch informatie
zondag 1 oktober

  • Wanneer: donderdag 23 – zondag 26 november 2023
    We beginnen de training op donderdag om 10:00 uur ’s morgens, en ronden deze op zondag uiterlijk om 17:00 uur af.
  • Waar: Hof van Moeder Aarde,
    Bliksteeg 1, 7161 PG Neede, Nederland.
  • Kosten: € 695