Skip to content

Bezielde Body Boost

Moeiteloos genieten van je lijf en jezelf

Bezielde Body Boost workshops zijn er voor iedereen die zijn lijf als een bron van bezieling en ontwikkeling wil ervaren. Je mag je hoofd laten rusten en de impulsen van je lichaam ontdekken.

We noemen het Bezielde Body Boost vanwege de moeiteloosheid waarmee we ons lijf, onze beweging en adem verkennen en verdiepen. En verrassen je met elementen die in jezelf te ervaren zijn, zoals vrijheid, speelsheid, ruimte, sensualiteit, ontroering, ontspanning en heelheid. In de moeiteloosheid kan een enorme diepe verbinding gevoeld worden.

Bezielde Body Boost - Hypsi

Dagworkshop 9 juni 2024 – Thema ‘In volle bloei’

– Expressie geven aan je authenticiteit –

Energetisch gezien is dit het hoogtepunt van het jaar. De energie is op haar maximum. De natuur is in volle bloei. Het licht is voller dan het donker. Levenslust alom. Een groeispurt voor alles wat leeft. Wat opvalt is de rijke variatie in vorm en kleur, elke bloem haar eigen pracht. Alles roept: zie mij in al mijn schoonheid! Groot of klein, teer en zacht of vurig knalgeel of -rood. De essentie komt naar buiten.

Ook wij mogen ons in deze periode vol uitdrukken. Contact maken met onze authentieke kracht en de unieke kwaliteiten in onszelf voelen. Laten zien wie je bent zonder schroom of aarzeling. Niets is tè. Dit ben ik! Je levensenergie mag volop stromen. En toch is er ook hier een keerzijde. Je energiebron lijkt onuitputtelijk, maar er is een gevaar dat je blijft doordraven en voorbijgaat aan je diepere verlangens. Op deze dag is er ruimte om volle expressie te geven èn ook even stil te staan. Zodat je de rest van de zomer je energie kunt geven aan de juiste zaken of relaties.

Begeleiding

Vanuit jarenlange ervaring met lichaamswerk, dans, meditatie en ademwerk begeleiden Johan Meijen, Marjon van Opijnen en Monique van Laerhoven je op een speelse, lichte en toch diepgaande manier. Met beweging, meditatie, ademwerk, dans en reflectie. Je geeft je lichaam en je ziel een boost, zodat je soepeler door je dagelijks bestaan heen beweegt.

Johan Meijen

Johan geniet er van om groepen mensen in hun lijf te brengen en op een integere en betrokken manier met anderen samen te werken.

Marjon van Opijnen

Marjon brengt beweging en houd er van thema’s die spelen te onderzoeken met het lichaam als belangrijk kompas.

Monique van Laerhoven vk

Monique houd van werken met het lichaam als bron van wijsheid om naar te luisteren. En van de oneindig veel mogelijkheden die het lichaam heeft om expressie te geven aan wat er in je leeft.

Praktisch informatie
zondag 9 juni

  • van 10.00 tot ca. 17.00.
  • Voor de lunch wordt gezorgd.
  • We sluiten na 17:00 uur het seizoen af met facultatief potluck diner.
  • Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede, Nederland
  • Maximaal aantal deelnemers 12
  • Kosten:  € 65  / € 90