Skip to content

Het Seksgesprek en Sexplore!

Open en kwetsbaar in gesprek met mannen over seks

Verbeter je seksleven

Seks is overal. In de media, in advertenties, op billboards, televisiereclames en natuurlijk online. Toch zijn veel mannen ontevreden over de plaats die seks inneemt in hun leven. Voor veel jongens en mannen het ontdekken van hun eigen seksualiteit een moeizame weg. Het begint meestal met soloseks. Zodra er vriendinnetjes in beeld komen beginnen we wat aan te rommelen. Als je geluk hebt tref je een meisje dat je de goede kant op stuurt. Helaas weet zij vaak ook niet hoe of ze durft er net als jij niet over te praten. Dus vaak is het prutsen in het donker. Erover praten is erg moeilijk en het idee om het je vader te vragen is ondenkbaar. Met vrienden blijft het meestal bij stoere praatjes. Het ongemak rondom seks is groot.

Sexplorer! is een jaartraject waarin je kunt ervaren dat een open en kwetsbaar gesprek over seks enorm bevrijdend is. Meld je aan voor een voorproefje en kom naar de open avond voor ‘Het Seksgesprek’.

Het-Seksgesprek-Openen

Begeleiding

Het Seksgesprek en Sexplore!
wordt begeleid door

Aebele Kluwer 300x300

Æbele onderzoekt al ruim 10 jaar het terrein van mannelijkheid en seksualiteit in theorie én praktijk. Eerst vooral voor hemzelf. Tegenwoordig coacht hij mannen op dit vlak. De afgelopen jaren heeft hij talrijke trainingen gevolgd over mannelijkheid, leiderschap, tantra, kink, sex skills, en shibari.

Naast zijn coachingswerk geef hij  sessies en workshops Japanse bondage (shibari). Hij is getrouwd en (bonus) vader van drie zonen en een dochter.

Querijn Huizer 300x300

Querijn Huizer

Ruim 5 jaar geleden besloten Querijn en zijn vrouw om hun relatie te openen. Dit zette een proces in gang waarbij hij enorm met zichzelf werd geconfronteerd, onder andere door een onveilige start in seksualiteit in zijn tienerjaren. Door alles aan te gaan wat er hierdoor op zijn pad kwam staat hij nu met een vernieuwde en heldere energie in zijn seksualiteit en voelt het als het juiste moment om andere mannen hierin op weg te helpen.

In zijn werk als leraar probeert hij jongeren op een andere manier te benaderen dan ze van onze samenleving gewend zijn. Naast zijn werk geef hij breathwork-sessies en heeft hij ervaring met het begeleiden bij plantmedicijnen.

Johan Meijen - 300x300

Johan woont sinds 2003 met mijn ex-partner, geliefde vriendin en moeder van mijn zoon in de prachtige bossen van Lage Vuursche en verblijf regelmatig op de coöperatieve camping Hof van Moeder Aarde.

Hij is erkend therapeut op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn en heb een praktijk in Rebalancing en trauma verwerking. Hij heeft ervaring met polyamorie en open relaties en na verschillende tantra workshops volgt hij momenteel de tweejarige training bij het Centrum van Tantra.

Praktisch informatie Het Seksgesprek

  • Data: 26 september Ontvangst vanaf 19.00 uur opening om 19.30, afsluiting rond 22.00 uur.
  • Locatie: Dido in Deil (bij Geldermalsen).
  • Kosten: €25 voor één avond

Praktisch informatie Het Sexplore!

  • Data: vanaf oktober acht bijeenkomsten op elke laatste maandag van de maand.
  • Locatie: Dido in Deil (bij Geldermalsen).
  • Kosten: € 595; tot 1 oktober 50 euro korting